شرکت بازرگانی حقیقی

تامین کاتد مس و دیگر محصولات مسی

شرکت بازرگانی حقیقی

تامین کاتد مس و دیگر محصولات مسی

فروش اینترنتی ماهی شمال

ماهی شمال عبارتی است که بین مردم مرسوم و به ماهی های گرفته شده از دریای مازندران گفته می شود. فصل صد ماهی دردریای مازندران پاییز است. در پاییز جفت گیری و تخم ریزی ماهی ها پایان یافته است و صید آنان مجاز است. اگر طرفدار ماهی دریا و از نوع شمالی هستید با در این مقاله همراه باشید تا به معرفی انواع ماهی شمال بپردازیم.

ماهی آزاد

یکی از بهترین و معروف ترین ماهی های شمال است. مرغوب ترین و عالی ترین ماهی جهان است. ماهی آزاد دوکی شکل و کشیده است؛ فلس ریز با پوشش نقره ای روشن دارد و خال سیاه روی آن دیده می شود. رنگ گوشت آن سفید یا نارنجی است. فیله ماهی آزاد را معمولاً دودی می کنند و یا ورقه های نازک آن را با نان سفید و کره به صورت اردور مصرف می کنند .

ماهی سفید

ماهی سفید به عنوان یکی از انواع ماهی های شما بسیار خواهان دارد و شکل آن بسیار شاخص و دوکی شکل است و نام خارجی این ماهی سومون یا سامن و گاهی سالمون تلفظ می شود. این ماهی فلس نقره ای روشن و سربی تیره با دم دو فاقی دارد. گوشت آن سفید و لطیف است؛ جنس نر ماهی سفید کشیده تر است و روی سر آن خال های درشت و سفید دارد و گوشت آن هم بیشتر است. ماهی سفید دو نوع دریایی و پرورشی دارد که نوع دریایی آن مرغوب تر است . ماهی سفید را می توان سرخ یا روی آتش کباب کرد. بخار پز هم گزینه مناسبی است. ماهی سفید را دودی هم می کنند.

اردک ماهی

اردک ماهی از انواع ماهی های خوشمزه و خاص شمال است. اردک ماهی در مازندران سوپ نامیده می شود. این ماهی از رودخانه به دریا می آید. فلس این ماهی ریز است و رنگ خاکستری زیتونی دارد و زیر شکم آن هم مایل به زرد است. اردک ماهی پوزه کشیده، دهانی بزرگ و دندان هایی قوی دارد. اردک ماهی را می توان سرخ کرد یا روی آتش کباب کرد و یا به صورت بخار پز نیز مصرف کرد.

ماهی ازون برون

این نوع از ماهی شمال هم یکی از بهترین و خوشمزه ترین ماهی های این منطقه است. سه نوع ماهی ازون برون دارای خاویار در دریای خزر وجود دارد که به نام های بلوگا استروژن، آسترا استروژن و سورو گا استروژن شناخته می شوند. از میان این سه ماهی سورگااستروژن (به زبان ترکی یعنی ازون برون)، از بقیه انواع آن معروف تر است. پوست این ماهی کلفت و خشن است و برای مصرف بهتر است کنده شود، همچنین بافت قهوه ای زیر پوست هم باید گرفته شود. گوشت این ماهی سفید و سفت و بدون خاراست. رنگ گوشت آن سفید عاجی مایل به صورتی است. بهتر است این ماهی را کباب کرد.

 

البته گوشت این نوع از ماهی شمال طرفداران زیادی ندارد، این ماهی برای خاویارآن صید می شود که شهرت جهانی دارد . خاویار معمولاً به عنوان اردور  خورده می شود و بر حسب رنگ و اندازه دانه، درجه بندی می شود. انواع خاویار از نظر رنگ به انواع خاکستری ، سیاه ، بور و از نظر اندازه به سه دسته درشت ، ریز و بسیار درشت تقسیم می شوند. گران ترین نوع آن، خاویار بور بسیار درشت است.

ماهی سوف

بعد از ماهی سفید شمال، پرخریدارترین ماهی، ماهی سوف است. این نوع از ماهی شمال کشیده و دوکی شکل است. پوزه باریک و فلس ریز نقره ای دارد و تقریباً بی خار است. ماهی سوف جزء ماهی های مرغوب به شمار می رود و گوشت آن سفید و نرم است.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره تلفن همراه :

09931997049

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد