مواد لازم:
2 عدد ماهی قزل آلا
آرد سوخاری به میزان لازم
1 عدد تخم مرغ
پودر سیر، مرزه و ترخون خشک به میزان لازم
ادویه کاری، نمک و فلفل، پودر زنجبیل به میزان لازم
مراحل
مرحله1: اول تیغ ماهی را میگیریم به این صورت که شکم ماهی را کامل برش میدیم از سر تا دم و داخلش را تمیز میکنیم بعد قسمت برش خورده را به کنار داده و ماهی را از شکم روی تخته میخوابانیم و آرام با انگشت تیره پشت ماهی را فشار میدهیم از بالا تا پایین. میتوانید قبل از اینکار سر و دم ماهی را جدا کنید. بعد ماهی را برمیگردانیم و تیغه جدا شده را از داخل گوشت به ارامی و با کمک انگشتها از گوشت جدا کرده و در می آوریم.
جهت مطالعه بیشتر درباره صادرات ماهی به امارات و آشنایی بیشتر با ما اینجا کلیک کنید.
مرحله 2: در صورتیکه آرد سوخاری ساده و بدون ادویه استفاده میکنید میتونید تمام ادویه ها را که در مواد لازم نوشته شده با آرد سوخاری مخلوط کنید و یا ادویه ها را اول روی گوشت ماهی بریزید و یک کم با دست روی سطح ماهی ماساژ بدید. آرد سوخاری را داخل یک دیس میریزیم. تخم مرغ را هم خوب میزنیم و داخل یک دیس میریزیم.
مرحله 3: هر دو طرف ماهی های استخوان گرفته را اول داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد سوخاری میزنیم تا خوب آغشته بشه آرد اضافی را ازش میتکانیم. تابه را روی شعله میگذاریم و به اندازه کافی روغن میریزیم. روغن رو خیلی کم نریزید. ماهی را از طرف پوست داخل روغن داغ قرار میدهیم. به هر تعداد ماهی که کنار هم داخل تابه جا بشه ماهی میگذاریم داخل تابه. تابه های مستطیلی خیلی برا اینکار خوبن.
مرحله 4: وقتی ماهی ها را چیدیم داخل تابه در تابه را میبندیم و حرارت را کم میکنیم تا ماهی ها پخته بشن. چند دقیقه کافیه چون ماهی قزل زود پخته میشه رنگ گوشت بعد از پخت کاملا سفید میشه و با یک چنگال هم میتونید امتحان کنید فرو کنید داخل گوشت اگه نرم بود یعنی پخته شده.
مرحله5: بعد از پخته شدن گوشت ماهی در تابه را بردارید و شعله را زیاد کنید تا سرخ بشه و وقتی یک طرف سرخ شد ماهی را برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه وماهی طلایی رنگ بشه. و بعد سروش کنید. به همراه شوید پلو یا سبزی پلو با لیمو یک غذای عالیه.
مرحله6: به روش دیگه هم میتونید ماهی قزل را سرخ کنید که استخوانش راجدا نکنید و با ادویه هایی که تو مواد لازم اومده داخل شکمش بریزید و یک کم روغن بزنید و داخل شکمش ماساژ بدید و بذارید یک کم بمونه و بعد روغن را در تابه داغ کنید و ماهی را درسته داخل تابه بگذارید. یک کم زردچوبه و دارچین روی ماهی بپاشید و در تابه را بگذارید و وقتی پخته شد شعله را زیاد کنید تا سرخ بشه و برش گردونید و دوباره این طرف ماهی را یک کم زردچوبه و دارچین بپاشید و وقتی سرخ شد دوباره برگردونید تا ادویه ها که پاشیدید به ماهی جذب بشه.
جهت مطالعه بیشتر درباره صادرات ماهی به امارات و آشنایی بیشتر با ما اینجا کلیک کنید.
مرحله 7: میتونید هم اصلا روی ماهی هیچ ادویه ایی نپاشید.
مرحله 8: در این روش هم تیغ ماهی موقع سرو راحت جدا میشه به صورت یک تکه چون خرد نشده.
مرحله 9: امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید
"شما می توانید تازه ترین ماهی ها را از ما بخواهید"
روش خرید انواع ماهی از ما
ماهی همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد. اگر به دنبال خرید انواع ماهی می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید.
برای خرید انواع ماهی می توانید در قسمت دیدگاه نام خانوادگی، شماره تماس و محصول مورد خود را نوشته تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند(اطلاعات تماس شما برای دیگران نمایش داده نمی شود و فقط مدیر سایت به آن دسترسی دارد). یا با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.
خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره های زیر در تماس باشید.
" شما شماره تماس خود را در قسمت دیدگاه قرار دهید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند."
شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.
نام و نام خانوادگی: |
اصلان حقیقی |
شماره همراه |
09134469940 |
شماره واتزاپ و تلگرام |
09931997049 |
اینیستاگرام |
|
آدرس |
اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی |
ایمیل: |
Aslan.hasghighi@gmail.com |