شرکت بازرگانی حقیقی

تامین کاتد مس و دیگر محصولات مسی

شرکت بازرگانی حقیقی

تامین کاتد مس و دیگر محصولات مسی

فروش ماهی تیلاپیلا

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر تمام تیلاپیاهای موجود در بازار، وارداتی هستند، گفت: سازمان شیلات ایران نیز قصد پرورش این ماهی در مناطق کویری ایران را دارد؛ اما در حال حاضر تکثیر و پرورش این گونه ماهی و فروش ماهی تیلا پیلا زنده آن ممنوع بوده و با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

دکتر سعید یوسف‌پور به دنبال پیگیری‌های صورت گرفته از سوی خبرگزاری ایمنا پیرامون شایعات منتشر شده در خصوص ماهی تیلاپیا، اظهار کرد: زیستگاه اصلی این ماهی، شرق آفریقا به‌ویژه کنیا و مدیترانه است؛ ژاپنی ها نیز به‌دلیل کمبود غذا، تیلاپیا را از مالزی به کشور خود بردند و به عنوان گونه پرورشی معرفی کردند.

وی با بیان اینکه تا سال ۲۰۰۲ بیش از یک‌صد کشور جهان از جمله اغلب کشورهای همسایه ایران، اقدام به پرورش این گونه ماهی کرده‌اند، افزود: درحال حاضر ماهی تیلاپیا پس از کپور، دومین ماهی پرورشی از نظر میزان تولید در دنیا است؛ براساس آمار فائو تولید سالانه تیلاپیا ناشی از کشت و صید از ۱.۱۶ میلیون تن در سال ۱۹۹۷ به ۲.۵ میلیون تن در سال ۲۰۰۷ و به بیش از ۳.۲ میلیون تن در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است.

چین، بزرگترین تولیدکننده ماهی تیلاپیا در جهان است

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: کشور چین، بزرگترین تولیدکننده ماهی تیلاپیا در جهان است و بعد از آن، کشورهای مصر، فیلیپین، تایلند و اندونزی قرار دارند. اکنون مصرف ماهی تیلاپیا در سطح جهانی به سرعت رو به گسترش است. پرورش این ماهی به‌صورت همزمان با پرورش جلبک گراسیلاریا و میگو در برخی کشورها انجام می گیرد.

یوسف‌پور گفت: بیشتر تیلاپیاها، میکروفیت خوار هستند اما تعدادی از آنها، گیاهان عالی‌تر را ترجیح می‌دهند و در محل‌هایی که دیگر گونه‌های پرورشی از پلانکتون‌ها تغذیه می‌کنند از گیاهان عالی استفاده می‌کنند. گونه‌هایی که خارهای آبششی کوتاه تر و زمخت تری دارند از ذرات غذایی بزرگتر تغذیه می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اکثر گونه‌های تیلاپیا در آب‌های لب شور یافت می‌شوند، اما برخی از گونه‌ها در آب دریا هم تخم ریزی می‌کنند.

در حال حاضر، تکثیر و پرورش تیلاپیا و فروش زنده آن در کشور ممنوع است

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان اصفهان افزود: مطالعات نشان داده است که ماهی پرورشی تیلاپیا میزان بالایی اسید چرب امگا ۶ دارد و ممکن است به علت سطح پایین اسید چرب امگا ۳ و میزان بالای اسید چرب امگا ۶ به ویژه برای بیمارانی که مشکلات قلبی، آرتروز، آسم و دیگر بیماری‌های مربوط به التهاب بیش از حد دارند، مضر باشد.

یوسف‌پور تصریح کرد: موضوع ماهی تیلاپیا به عنوان یک ماهی غیربومی و مورد درخواست سازمان شیلات از سال ۸۵ در سازمان محیط زیست مطرح شده است؛ پس از بررسی‌های متعدد، در سال ۸۷ سازمان حفاظت محیط زیست با ورود و پرورش این گونه ماهی به صورت پایلوت فقط در مرکز تحقیقات بافق استان یزد و زیرنظر مؤسسه تحقیقات شیلات موافقت کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه تیلاپیا در ژاپن، روسیه، هند و بخش‌هایی از آمریکا و اروپا پرورش داده می‌شود؛ سازمان شیلات ایران نیز قصد پرورش این ماهی در مناطق کویری ایران را دارد؛ اما در حال حاضر تکثیر و پرورش این گونه ماهی و فروش زنده آن ممنوع بوده و با متخلفان برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

در حال حاضر، تمام تیلاپیاهای موجود در بازار، وارداتی هستند

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان اصفهان افزود:‌ مقاومت در برابر بیماری‌ها، دلیل تهدید شدن محیط زیست بومی توسط این گونه ماهی است و در صورتی‌که این ماهی به عنوان یک گونه مهاجم غیربومی وارد محیط‌های آبی شود به دلیل مقاومت بالایی که دارد، رقیب جدی سایر گونه‌های بومی می‌شود.

دکتر یوسف‌پور با تاکید بر اینکه فیله‌های تیلاپیایی که در حال حاضر در بازار به فروش می‌رسد، تمامی آنها وارداتی هستند، تصریح کرد:‌ در جنوب ایران، یک جنس از تیلاپیا به‌نام ایرانوسیکلا شناسایی شده است که البته پرورش آن اقتصادی نیست.

وی افزود: با توجه به اینکه ماهی تیلاپیا بیشتر با فیلتر کردن آب از فیتوپلانکتون‌ها و زئوپلانکتون‌های موجود در آب تغذیه می کند، رقیب غذایی برای میگوها که از کف و بستر استخر تغذیه می‌کنند، نیست.

معاون نظارت و پایش حفاظت محیط زیست استان اصفهان خاطرنشان کرد:‌ پروتئین لازم برای رشد این ماهی در دوره پرورش، از پودر ماهی و سویای موجود در جیره غذایی تامین می شود که همین امر باعث ارزان‌تر تمام شدن غذای مورد نیاز است.

خرید اینترنتی ماهی سفید در ایران

ماهی سفید همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد و گرانترین ماهی سفید، ماهی دریایی می باشد. اگر به دنبال خرید اینترنتی انواع ماهی سفید می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید. برای خرید انواع ماهی سفید باید با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره زیر در تماس باشید.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره تلفن همراه :

09931997049

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com


 

فروش ماهی مرکب

فروش ماهی مرکب

نام انگلیسی ماهی مرکب:  Cuttlefish

نام بومی: ماهی مرکب ، انکاس

برند : تروتازه

بسته بندی : یونولیت

فروش ماهی مرکب  تازه و خرید ماهی مرکب  تازه صید روز در فروشگاه اینترنتی تر و تازه ، ما  تازه ترین ماهی مرکب را  بسته بندی های کاملا بهداشتی و استاندارد در کمترین زمان ممکن برایتان ارسال می کنیم.

ماهی مرکب جز خانواده هشت پایان است. گوشت ماهی مرکب دارای کالری، پروتئین، کربوهیدرات و چربی است. بهترین و خوشمزه ترین روش پخت ماهی مرکب به صورت خوراک و سوخاری و بخار پز است.

فروش ماهی مرکب  تازه و خرید ماهی مرکب تازه صید روز

ماهی مرکب دارای کالری، پروتئین، کربوهیدرات و چربی است

ماهی مرکب از نظر اقتصادی و تجاری دارای ارزش بالایی است و یکی از سود آور ترین آبزیان در مناطق ساحلی و جنوب کشور و خلیج فارس می باشد.

فروش ماهی مرکب تازه صید روز

فروشگاه اینترنتی تر و تازه  برترین و بهترین فروشگاه آنلاین ماهی و میگوی تازه جنوب است که ماهی مرکب تازه صید روز را مستقیم و بدون واسطه به دست مصرف کننده می رساند.فروش ماهی مرکب تازه صید روز را تنها از فروشگاه تر و تازه  تهیه کنید.

خرید ماهی مرکب  تازه صید روز

شما با خرید ماهی مرکب تازه صید روز از فروشگاه تر و تازه ، تازه ترین صید روز را در کمترین زمان ممکن در بسته بندی های کاملا بهداشتی و استاندارد  تحویل بگیرید.

ماهی مرکب  تازه صید روز را تنها از فروشگاه اینترنتی ماهی و میگو تازه جنوب تر و تازه تهیه کنید تا در کمترین زمان ممکن بدست تان برسد.

به دلیل محدودیت های حمل و نقل و شرایط محصول ارایه شده، سیاست فروش محصولات مصرف خانواده با محدودیت های وزنی ارایه می گردند.

حداقل سفارش مصرف خانواده ماهی حلوا سیاه  : ۵۰ کیلو گرم

حداکثر سفارش مصرف خانواده ماهی حلوا سیاه : ۱۰۰ کیلو گرم

روش های ارسال و بسته بندی محصولات ویژه:

محصولات ویژه حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت پس از تامین در بسته بندی های محکم  یونولیت و باکس و کاملا بهداشتی بر اساس نوبت تحویل دهی سفارشات متناسب با شرایط امکان ارسال به صورت هوایی ، ریلی و باربری اتوبوسی و کاملا رایگان ارسال می شود.

دلایل محبوبیت ماهی مرکب

ارزش غذایی بالا

سرشار از فسفر

منبع غنی پروتئین

زیستگاه ماهی مرکب کجاست ؟

 خلیج فارس

دریای عمان

اقیانوس هند

ارزش غذایی ماهی مرکب

غذایی با ارزش و مقوی

منبع اصلی کلسترول

حاوی پروتئین

سرشار از فسفر

طعم ماهی مرکب

طعم بسیار خوشمزه و کمی به شوری میزند

روش های پخت ماهی مرکب

 بهترین و خوشمزه ترین روش پخت ماهی مرکب به صورت خوراک و سوخاری و بخار پز است.

ماهی مرکب بهتر است با درجه حرارت بالا و مدت کوتاه یا درجه حرارت کم و مدت طولانی پخته شود. اگرچه ماهی مرکب سرخ شده ممکن است لذیذ باشد، اما حاوی مقدار زیادی چربی افزودنی بوده و فواید سلامتی را به حداقل می رساند.

پیشنهاد برای خرید ماهی مرکب تازه صید روز

شما می توانید همین الان ماهی مرکب ، تازه و صید روز را از فروشگاه اینترنتی تر و تازه سفارش دهید و همکاران ما در کمترین زمان ممکن ماهی مرکب مورد نیاز شما را در بسته بندی های کاملا بهداشتی و استاندارد برای شما ارسال می کنند.

خرید اینترنتی ماهی سفید در ایران

ماهی سفید همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد و گرانترین ماهی سفید، ماهی دریایی می باشد. اگر به دنبال خرید اینترنتی انواع ماهی سفید می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید. برای خرید انواع ماهی سفید باید با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره زیر در تماس باشید.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره تلفن همراه :

09931997049

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com


 

فروش ماهی سالمون

فروش ماهی سالمون

جالب است بدانید

طبق اظهارات معاون سازمان شیلات: ماهی سالمون پرورشی در ایران وجود نداشته و تماما وارداتی می باشد؛ و مبلغ هر کیلو از این نوع ماهی وارداتی بالای ۴۰۰ هزار تومان در بازار عرضه می گردد.

ماهی هایی که به عنوان سالمون و با قیمت های در رنج کیلویی ۳۰ الی ۵۰ هزارتومان در حال عرضه هستند، تماما ماهی قزل آلای پرورشی می باشد و به قزل آلای سالمونی معروف است.

دلیل تفاوت رنگ گوشت این قزل آلا ها به دلیل تغذیه این ماهی با غذای رنگی، می باشد؛ و فروش گرانتر قزل آلای سالمونی در حالی است که گوشت آن هیچ ارزش غذایی بیشتری نسبت به قزل آلای معمولی نداشته و تنها راهی برای سواستفاده شیادان می باشد.

و مورد دیگری که قابل اشاره است؛ ماهی سالمون به ۲ صورت، تازه و منجمد وارد میشود و بعضی افراد که اقدام به فروش فیله این ماهی با قیمت های پایین تر می کنند، در اصل ماهی منجمد را تهیه و بعد از خارج شدن این ماهی از انجماد اقدام به تهیه فیله و فروش آن میکنند.

که این نوع فیله ها از نظر ارزش غذایی، دارای کیفیت و ارزش بسیار پایین تری نسبت به ماهی تازه هستند؛ به همین دلیل توجه داشته باشید که همیشه از مراکز اصلی و وارد کننده این ماهی را خریداری کنید.

ویژگی های ماهی سالمون نروژی نسبت به ماهی قزل آلا:

این غذای دریایی سرشار از اسید چرب امگا ۳ و پروتئین بوده و سطح استرس را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

برخی از خواص ماهی سالمون عبارتند از:

برای سلامت قلب و عروق مفید است.

برای کاهش استرس مفید است.

سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

برای پیشگیری و کنترل فشارخون بالا مفید است.

عملکرد مغز را تقویت می‌کند.

از پوست در مقابل اشعه UV محافظت می‌کند.

ماهی سالمون کم کالری بوده و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن ناچیز است ولی سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا ۳ است.

امگا ۳ها چربی‌های مفید و سالمی هستند که بدن قادر به تولید آن نیست.این اسیدهای چرب ضروری مسئولیت محافظت از پوست، تقویت عملکرد قلب و افزایش سلامتی قلب را بر عهده دارند.

۱۱۳ گرم از این ماهی ۸۷ درصد از نیاز روزانه بدن به امگا۳ را تامین می‌کند و این مقدار فراوان، اثرات بسیار مفیدی برای سیستم قلب و عروق خواهند گذاشت؛ از بروز حملات قلبی، ریتم‌های نامنظم قلب، لخته شدن خون درون رگ‌ها پیشگیری کرده و مقدار کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. علاوه بر موارد ذکر شده، تحقیقات نشان داده مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ مقدار استرس را در فرد به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

تفاوت ماهی سالمون نروژی با قزل آلا گوشت نارنجی (قزل سالمونی)!؟

مصرف کنندگان عزیز با استفاده از اطلاعات زیر، میتوانید تفاوت ماهی سالمون نروژی از قزل آلا سالمونی را تشخیص دهید و با آسودگی خیال، خرید کنید.

ماهی کامل: (تفاوت ظاهری ماهی سالمون و قزل آلا)

نیمه پایین تن سالمون، بر خلاف قزل آلا خال ندارد.

فک بالای ماهی سالمون، هرگز از چشمش بالاتر نمی‌رود. اما فک قزل آلا همیشه بالاتر از چشم آن است.

ماهی های که توسط تک ماهی ارائه می‌شود، تمام در باکس های پلمپ شده از مبدا (نروژ) به مشتریان ارائه شده  و دارای برچسب اطلاعات کامل(شناسنامه بار) می‌باشد که تمامی اطلاعات تاریخ صید، بارگیری، ارسال،انقضا،وزن دقیق،شرکت صادر کننده، وارد کننده و… در این برگه درج شده است

ماهی سالمون تازه که از نروژ وارد میشوند تماما توسط شرکت مبدا، شکم آنها خالی، شستشو و بعد بسته بندی و یخ گیری می شوند (در ویدیوی زیر میتوانید این مراحل را مشاهده کنید)

خرید اینترنتی ماهی سفید در ایران

ماهی سفید همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد و گرانترین ماهی سفید، ماهی دریایی می باشد. اگر به دنبال خرید اینترنتی انواع ماهی سفید می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید. برای خرید انواع ماهی سفید باید با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره زیر در تماس باشید.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره تلفن همراه :

09931997049

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com

 

بازار فروش ماهی جنوب

بازار فروش ماهی جنوب

بازار فروش ماهی جنوب، تقریبا تمامی تولیدکنندگان ماهی در کشور، تهران را به عنوان یکی از اصلی ترین مراکز فروش جهت ارائه محصولات خود می دانند و همه ساله با کیفیت ترین محصولات خود را در بازار های این شهر به مشتریان عرضه می کنند. خرید ماهی چنگو تازه و درجه یک در تهران برای مشتریان عزیز در مراکز عرضه این محصول فراهم می باشد‌. ماهی چنگو از ماهیان ارزان قیمت جنوب می باشد. همین قیمت پایین محصول سبب شده که خرید ماهی چنگو در تهران از رونق بسیاری برخوردار باشد. گوشت این ماهی صورتی و سفید می باشد که دارای تیغ کمی است. این ماهی سرشار ازامگا۳ است که دارای طعم بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و مصرف آن از هرلحاظ توصیه می شود.

فروش ماهی جنوب چنگو در تهران

فروش ماهی جنوب چنگو در تهران در بازار ماهی تهران صورت می گیرد.

با مراجعه به این بازار می توان به انواع ماهی دریا با بهترین کیفیت و کاملا تازه دست پیدا کرد. فروش ماهی در این بازار با قیمت های مناسب صورت می گیرد.

این بازار ماهی گزینه بسیار مناسب برای خرید بین طرفداران ماهی می باشد. در این بازار می توان محصول مورد نظر را هم به صورت عمده و هم جزیی خرید کرد.

همچنین ارسال محصول به سایر نقاط کشور از این بازار برای مشتریان عزیز امکان پذیر می باشد.

واحد فروش بهترین نوع ماهی چنگو تازه جنوب

واحد فروش بهترین نوع ماهی چنگو تازه جنوب از طریق نمایندگی های عرضه و پخش، انواع ماهی بندر را در سراسر کشور توزیع می کند. در اکثر شهرهای کشور می توان به این نمایندگی ها دسترسی پیدا کرد.

این واحد فروش همواره به دنبال شناسایی نیازهای مشتریان خود و یافتن پاسخ های مناسب برای این نیازها می باشد.

مشتری مداری و رضایت همه جانبه مشتری از جمله اهداف اصلی این واحد فروش می باشد که با ارائه خدمات مطلوب در این زمینه توانسته به این هدف مهم دست پیدا کند و میزان فروش خود را چندین برابر افزایش دهد.

عرضه ماهی چنگو از پرطرفدار ترین ماهی های جنوب

عرضه ماهی چنگو از پرطرفدارترین ماهی های جنوب در فروشگاه های انلاین و اینترنتی برای مشتریان عزیز نیز صورت گرفته است.

تا دیگر عامل بعد مکان و زمان مانع از دسترسی افراد به این محصولات غذایی پرارزش نشود.

با صرف زمان اندک و جستجو در این فروشگاه ها می توان ماهی چنگو جنوب تازه با بهترین کیفیت خریداری کرد.

همچنین این فروشگاه ها برای جذب مشتری و افزایش فروش محصولات خود از تخفیفات و خدمات ویژه ای استفاده می کنند.

ضمانت کیفیت محصول و ارسال رایگان از جمله خدمات این فروشگاه های آنلاین است.

خرید اینترنتی ماهی امکان خرید را برای همه میسر کرده است.

خرید اینترنتی ماهی سفید در ایران

ماهی سفید همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد و گرانترین ماهی سفید، ماهی دریایی می باشد. اگر به دنبال خرید اینترنتی انواع ماهی سفید می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید. برای خرید انواع ماهی سفید باید با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره زیر در تماس باشید.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره مدیر عامل

09134469940

شماره تلفن مدیر فروش :

09931997049

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com


 

فروش ماهی

فروش ماهی

حمل و نقل ماهی

کیفیت محصول نهایی تحت تأثیر روش صید، بسته بندی و حمل و نقل است  قرار دارد. این گونه فروش ماهی بسیار خوب انجام می شود. روش صید نامناسب نظیر برداشت تعداد زیادی ماهی در یک وهله، نه تنها موجب صدمات مکانیکی به ماهی می شود بلکه باعث بروز استرس شده و نهایتاً پس از مرگ ماهی، مراحل بعدی عمل­آوری را با اشکال مواجه خواهد ساخت. در بسیاری از کشورها، مصرف کنندگان علاقه دارند که ماهی زنده خریداری کنند.

این طریق عرضه، کیفیت بالای محصول را تضمین می کند. در این شیوه مصرف کننده پس از خرید ماهی زنده را در آشپزخانه خود عمل آوری می کند. در بعضی از موارد، حتی فروشنده نیز می تواند ماهی را عمل آوری نماید (فیله کردن).

در بعضی از رستورانها، مشتریان می توانند ماهی دلخواه خود را از آکواریومهایی که در رستوران نصب شده است انتخاب کرده و در محل، طبخ و مصرف کنند. بنابراین سنت ها، کیفیت و قیمت حاصله از عوامل تأثیرگذار در حمل و نقل ماهی بوده و به نوبه خود مراحل اولیه عمل آوری ماهی تازه نظیر قزل آلا می باشند. تولیدکنندگان باید به خاطر بسپارند که همه ماهیان، برای حمل به صورت زنده مناسب نیستند. بنابراین پس از صید، ماهیانی باید برای حمل و نقل و فروش انتخاب شوند که در وضعیت خوبی بوده، صدمه ندیده و سلامت باشند. ماهیان ابتدا در آبی با کیفیت بالا و مناسب قرار داده می شوند تا از استرس آنها کاسته شده و مقدار متابولیسم آنها به حداقل برسد و همچنین در این مدت باقیمانده مواد غذایی داخل دستگاه گوارش ماهی هضم و جذب و دفع شود و نیاز ماهی به اکسیژن به حداقل برسد. در طی مراحل آماده سازی، ماهی تغذیه نمی کند که خود متعاقباً باعث افول فعالیتهای متابولیکی و بالطبع محدود کردن ترشح آمونیاک و دی اکسیدکربن می شود. در آماده سازی با مدت زمان کوتاه برای 20 تا 25 کیلو قزل آلا یک متر مکعب آب کافی است.

آبی که در این روش استفاده می شود باید کاملاً اکسیژن دار باشد. درجه حرارت مناسب آب برای حمل و نقل قزل آلا، 5 تا 6 درجه سانتیگراد در فصل زمستان و 3 تا 5 درجه سانتیگراد در فصل بهار است. در فصل تابستان نیز درجه حرارت 1 تا 2 درجه سانتیگراد مناسب است.

امروزه مخازن ویژه ای که مجهز به سیستم هوادهی هستند و اغلب دارای سردکننده و فیلتر می باشند برای حمل و نقل ماهی زنده مورد استفاده قرار می گیرند. ساده ترین روش برای کاهش درجه حرارت، استفاده از یخ است. سرد کردن آن به خصوص در تابستان و در مسیرهای طولانی از اهمیت بسزائی برخوردار است.

در صورتیکه کلیه عوامل نظیر درجه حرارت، اکسیژن دهی و ... بصورت صحیح اعمال شود و نیز درجه حرارت آبی که ماهی در آن حمل می شود از 10 درجه سانتیگراد تجاوز نکند کاهش وزن بین 1 تا 6 درصد است.

 تخلیه شکم ماهی

عمل تخلیه شکم ماهی باعث کاهش دادن میزان قسمت دور ریختنی و غیرقابل استفاده ماهی می شود. این نوع عمل آوری، باعث بهبود و افزایش زمان نگهداری ماهی شده و ماهی با شرایط بهتر به دست مصرف کننده می رسد.

تخلیه شکم ماهی شامل باز کردن شکم ماهی در طول خط مرکزی زیر بدن از گلو تا مخزج می باشد. سر ماهی باید روی ماهی باقی بماند. اما آبشش های ماهی را بریده و خارج می کنیم. کلیه ها را که در امتداد خط پایینی و کناری خارهای ستون مهره ها واقع شده اند باید خارج کرد.

 فیله کردن ماهی

از ماهیان قزل آلا با اندازه متوسط وزن بین 450-340 گرم، می توان فیله ماهی با کیفیت بالا تهیه نمود. هیچ استخوانی نباید وارد فیله شود. این کار توسط دستگاه های اتوماتیک و دستی امکان پذیر است.

تهیه فیله گوشت قزل آلا به صورت بسته بندی قابل عرضه به مشتری یکی از بهترین راه ها برای به فروش رساندن ماهی است. این فیله ها را می توان با آرد گندم یا با خمیر پوشاند و به صورت مشتری پسندتر به بازار عرضه نمود.

 روشهای مهم برای حفظ کیفیت ماهی

سایر روش ها شامل دودی کردن و کنسرو کردن نیاز به کارگاه های مجهزتر و کارشناس متخصص صنایع غذایی است.

موارد دیگری نیز در حفظ کیفیت ماهی تأثیر دارند مانند:

    روش حمل و نقل

    مدت حمل و نقل

    روش نگهداری

    مدت زمان نگهداری

نحوه ارائه محصول نقش اول را در بازار بازارپسندی و نحوه استقبال مردم از یک محصول بازی می کند. در حال حاضر بیش از 95 درصد محصولات شیلاتی ارائه شده به بازار مصرف، به صورت فله و به تعبیر خرده فروشان تازه و 5 درصد به صورت بسته بندی به مصرف کنندگان عرضه می شوند.

در بررسی های به عمل آمده در زمینه تمایل خرده فروشان محصولات شیلاتی در مورد عرضه محصول به مصرف کننده، بیش از 50 در صد خرده فروشان به علت تمایل مصرف کننده به مصرف ماهی تازه، اظهار نمودند که بهتر است ماهی به صورت تازه و فله عرضه شود. 25 درصد از آنها با بسته بندی شدن محصول و 25 درصد نیز با منجمد کردن محصول موافق بوده اند.

به هر حال قبل از صید ماهیان از استخرها باید در مورد نحوه عرضه محصول و زمان آن تصمیم گیری شود. اگر ماهی به صورت تازه به بازار عرضه شود لازم است یک تا دو روز قبل از صید از غذا دادن به ماهیان خودداری شود تا محتویات دستگاه گوارش آنها به خوبی دفع شده و در هنگام حمل و نقل و عرضه در بازار موجب فساد زودرس ماهیان نشود.عرضه تولیدات به خصوص از نظر بهداشتی و بازارپسندی محصولات و حمل و نقل مناسب بین محل تولید و بازار از اهمیت خاصی برخوردار است.

ماهیان صید شده در محل مزرعه باید از نظر اندازه دسته بندی شوند. سپس ماهیان هر دسته به صورت جداگانه بسته بندی شده و به کامیون حمل بار انتقال یابند. قرار دادن ماهیان در جعبه های مخصوص حمل و نقل نیز دارای شرایط خاصی است. اول آنکه باید در کف جعبه های مخصوص حمل ماهی، روزنه هایی به منظور خروج شیرابه ناشی از ذوب یخ موجود در جعبه وجود داشته باشد. دوم آنکه باید برای سالم نگه داشتن ماهیان تا محل بازار، از پودر یخ به صورت یک لایه در کف و سپس یک لایه روی ماهیان استفاده شود. با لایه بندی یک در میان ماهی و پودر یخ، ماهیان در شرایط انجماد قرار داشته و بدین ترتیب فعالیت آنزیم ها و باکتری ها به تأخیر می افتد و محصول به صورت تازه به بازار مصرف می رسد.

اگر ماهی به صورت تازه به بازار عرضه نمی شود باید از روش های نگهداری برای مدت زمان طولانی استفاده کرد. این روشها شامل انجماد، دودی کردن، پختن و کنسرو کردن می باشند.

 

بحث دیگر عمل آوردن ماهیان پرورشی، تغییر شکل محصول به منظور بازارپسندی آن است. محصولات به صورت فیله، پوست کنده، سرزده، بدون استخوان و یا به صورت شکم خالی به بازار عرضه می شود.

ماهی تازه را می توان فقط برای مدت زمان کوتاهی نگهداری کرد. اما عمل آوری امکان افزایش این مدت زمان را به شرط حداقل تغییرات کیفیت، فراهم می کند.

در عمل آوری ماهی، باید سلامتی محصول آماده شده تضمین شود و شرایط مناسب بهداشتی و همچنین انتخاب مراحل مختلف به منظور احتزار از میکروبهای مضر و مواد سمی فراهم شود.

عمل آوری مناسب باید امکان استفاده حداکثر از مواد اولیه و بنابراین افزایش سودآوری را به دنبال داشته باشد. عملیات فیله کردن مثال خوبی از این هدف است. جدای از فیله، تکه های خرد شده گوشت ماهی را می توان در تهیه غذای سایر حیوانات و حتی خود ماهی و دیگر آبزیان استفاده کرد. به هر حال این مراحل نوع ضایعات را کاهش می دهد و حتی می توان ادعا نمود که در انتهای مراحل عمل آوری، عملاً هیچ ماده غیر قابل استفاده و دور ریختنی وجود ندارد. گرچه دست یابی به این هرف، لزوماً نیاز به ماشین آلات و ابزار خاص، حتی در اندازه های کوچک (ظرفیت کم) دارد. لیکن باید توجه داشت که تولید محصولی با ارزش افزوده، مبنای سودآوری بسیاری از مراکز عمل آوری ماهی بخصوص مراکز کم ظرفیت است. صید از استخر یا منبع آبی، عمل آوری، حمل و نقل و فروش محصولات آبزیان به عنوان حلقه های زنجیر عمل آوری هستند و به هم ارتباط دارند. هر کدام از این حلقه­ها دارای اهمیت مربوط به خود می باشند. ولی به همراه یکدیگر عامل و تشکیل دهنده مراحلی هستند و که نهایتاً تأمین یک محصول با کیفیت بالا برای مصرف کننده به عهده دارند. بطور کلی اهداف عمل آوری ماهیان پرورشی تازه نظیر سایر مواد خام مواد غذایی می باید شامل موارد زیر باشد:

 

    اطمینان از کیفیت عالی بازار

    ارائه شکل مناسبی از عمل آوری محصول نهایی

    اطمینان از کیفیت مطلوب و بهداشتی محصول

    استفاده از بهترین روش عمل آوری

    کاهش ضایعات در حد امکان

 

خرید اینترنتی ماهی سفید در ایران

ماهی سفید همانطور که می دانید در گونه های مختلفی وجود دارد که قیمت هر کدام در بازار کشور متفاوت می باشد و گرانترین ماهی سفید، ماهی دریایی می باشد. اگر به دنبال خرید اینترنتی انواع ماهی سفید می باشید می توانید از طریق سایت بازرگانی حقیقی اقدام نمایید. برای خرید انواع ماهی سفید باید با راه های ارتباطی زیر در تماس باشید.

خرید از سایت بازرگانی حقیقی به صورت اینترنتی بوده و انواع ماهی و میگو را به صورت عمده و جزئی خرید و فروش می کند. برای کسب اطلاعات بیش تر با شماره زیر در تماس باشید.

شما می توانید برای مطالعه دیگر مقاله های ما اینجا کلیک کنید.

راه های ارتباطی با ما

نام و نام خانوادگی:

اصلان حقیقی

شماره مدیر فروش :

09931997049

شماره مدیر عامل:

09134469940

اینیستاگرام

@HAGHIGHi_company

آدرس

اصفهان، اصفهان خیابان علامه شرکت بازرگانی حقیقی

ایمیل:

Aslan.hasghighi@gmail.com